Booking

Wat kan het?

bookingswebsite logo

Bookingwebsite.nl

"het ultieme reservering systeem voor uw website "

De opties:

Het reservering systeem

Ons reserveringssysteem biedt vele opties en is perfect voor het runnen van een horecabedrijf, ongeacht de grootte of functie ervan. Een onbeperkt aantal accommodaties en services kan worden weergegeven. Direct online reserveringen accepteren en daardoor geen commissie betalen. Alle boekingen in de aangesloten online boeking bureau’s automatisch laten synchroniseren, zodat dubbele boekingen tot de verleden tijd behoren. Ideaal voor hotel, vakantieverhuur, appartementenbureau, hostel, camping en meer. Bekijk hieronder de mogelijkheden die het systeem biedt.

Beschikbaarheid weergeven

Bezoekers kunnen hun boekingen plaatsen via een gebruiksvriendelijk websiteformulier (beschikbaarheid zoeken + reserveringsformulieren).

Er zijn 3 stappen nodig:

  1. check-in en check-out datums
  2. kies uit een lijst met zoekresultaten van beschikbare accomodaties
  3. persoonlijke gegevens verstrekken om een boeking te voltooien.
beschikbaarheid

Gesynchroniseerd met alle grote OTA's

Synchroniseer de boekingen die via uw website zijn ingediend met die van Online Travel Agency’s (OTA’s) zoals Airbnb of Booking.com en vermijd overboeking. Dankzij ondersteuning voor het bestandsformaat iCal genereert de plug-in unieke kalenders om te exporteren naar externe online kanalen en biedt het systeem de mogelijkheid om te importeren vanuit OTA’s. Alle gesynchroniseerde agenda’s voor alle accommodaties houden de beschikbaarheid van uw hotel up-to-date.

Overzichtelijke boekingskalender

Alle ontvangen aanvragen en hun huidige statussen worden op één plaats opgeslagen, gemakkelijk gesorteerd en weergegeven in een kalenderweergave. Doorzoek alle benodigde boekingen op kamertype, boekingsperiode en kamerstatus (geboekt, in behandeling, beschikbaar, enz.). Boekingen die telefonisch worden aangenomen kunnen direct eenvoudig in het systeem worden ingevoerd.

boekings kalender
accomodaties

Accommodatie details

Elk type accommodatie is volledig aanpasbaar: we voegen de beschrijving, capaciteit, alle faciliteiten van een gekozen type, de beschikbare bedgrootte in de kamer en andere belangrijke informatie toe.

We maken de kamer aantrekkelijker door een uitgelichte afbeelding of zelfs een hele galerij toe te voegen om alle voordelen van de kamer te tonen. Accommodaties op meerdere  locaties toevoegen is mogelijk.

Extra services

Extra services zoals spa, luchthaven-naar-hotel bezorging, zwembad, kinderopvang, autoverhuur, etc. voegen we toe aan de extra opties. Gasten kunnen deze services direct afrekenen bij het boeken van de kamer(s). De prijzen hiervoor kunnen worden ingesteld per persoon of per kamer.

Hotel Services

ontbijt

Diner

Parking

Parking

autoverhuur

Autoverhuur

instellingen

Boekings voorwaarden

Het systeem is zeer flexibel: we kunnen min / max dagen verblijfsduur  instellen en beschikbare in- en uitcheckdata voor het gehele hotel, individuele accommodaties of seizoenen. Ook kunnen we de boekingsoptie blokkeren voor alle accommodaties of een individuele accommodatie voor een gekozen periode, bijvoorbeeld vakantie of een verbouwing.

Tarieven

De accommodatieprijs kan automatisch worden gewijzigd, afhankelijk van het aantal gasten of seizoen. Uw gasten zien een relatieve prijs zodra ze hun zoekparameters invoeren. Op basis van een aantal voordelen voor een specifieke kamer, kunnen we verschillende prijzen instellen voor hetzelfde kamertype. Uw gasten kiezen de voorkeur op de afrekenpagina.

 

boekings tarieven
Betaalwijzen

Betalings mogelijkheden

Bevestig ingediende boekingsaanvragen handmatig, automatisch of direct na betaling. Breng het volledige bedrag of een aanbetaling in rekening. Verzend e-mailmeldingen automatisch of handmatig. Accepteer betalingen via ingebouwde PayPal, Ideal, Mastercard, Visa, Amex en vele andere toegankelijke betalingsmogelijkheden.

Met offline betalingen laat u gasten betalen na aankomst in uw hotel.

Toeristen belasting en btw tarieven zijn eenvoudig aan te passen.

Meertaligheid

De frontend en backend van de plug-in zijn vertaald in 14 talen: Portugees, Pools, Russisch, Spaans, Turks, Zweeds, Italiaans, Hongaars, Tsjechisch, Chinees, Nederlands, Frans, Arabisch en Duits.

meertaligheid
email opties

E-mail notificaties

Websitebeheerder/hoteleigenaar en gasten ontvangen de juiste e-mails met boekingsdetails, boekingsstatus, annuleringsmeldingen, enz. De inhoud van bevestiging, annulering en andere e-mailsjablonen is eenvoudig te bewerken en aan te passen naar de huisstijl van het hotel.

Rapportages

Genereer boekingsrapporten met een enkele klik op een knop! Ontvang een CSV-bestand met gedetailleerde informatie over alle boekingen die gedurende een bepaalde periode zijn gemaakt en de te exporteren boekingen filteren op 4 aangepaste criteria: incheckdatum, uitcheckdatum, datum van reservering of totale verblijfsperiode.

De verkregen rapporten kunnen worden geopend en bewerkt in Excel, Google Spreadsheets of een ander spreadsheetprogramma en verder worden afgedrukt, lokaal worden opgeslagen of gedeeld via e-mail.

rapportage